Výstava Olomouc

06.12.2009 13:10

Dne 5.12. v 5:30 jsem vyrazila ráno autem na výstavu do Olomouce, v Litomyšli jsem nabírala kamarádku s dcerou, napakovali auto a vyrazili dál. Cesta byla hezky značená, ani jsme nezabloudili a trvala asi 2,5 hodinky. Areál by velký, parkoviště hned u areálu, akorát nás zaskočila velká fronta před přejímkou, mysleli jsme, že budeme poslední a ono nic :-)

Výstava byla spojená s výstavou koček, kterých tam bylo opravdu hodně, také hodně lidí a zajímavých věcí pro kočky :-) Dále stánky s potřebami pro morčátka, kde jsem samozřejmě neodolala a něco málo mým morčíkům nakoupila:)

Výstavní prostory byly super, organizačně také vše jak má být :-) Akorát škoda že se vyhlašování výsledků protáhlo, protože  po celém dni na nohou (nebyly tak skoro žádná místa k sezení), jsme si přáli jet co nejdříve domů, protože nás čekala ještě dlouhá cesta a byli jsme unavené...

Ale odvezli jsme si jednu cenu, Anabelka nás překvapila, v kategorii C v mazlících získala úžasných 99,5 bodů a druhé místo :-) Takže jsme spokojení. Ceny byly pěkné a bylo jich opravdu hodně... Takže chci pogratulovat Aničce z CHS Cavia Ania za pěknou a dobře zogranizovanou výstavu.

 

Péče o morče

08.07.2022 11:51
Další závody agility, které nás s Abinkou čekají, budou pravděpodobně 7.8.2022 v Žamberku.